Behandelingen

 

Deskundige voetverzorging

Iedereen is gebaat bij deskundige voetverzorging. Van alle lichaamsdelen krijgen uw voeten het het zwaarst te verduren. Door uw voeten regelmatig te laten verzorgen voorkomt u problemen zoals eelt, ingegroeide teennagels, likdoorns & kalknagels.Wees goed voor uw voeten en uw voeten zijn goed voor u!

Ongemakken die iedereen kan oplopen en waar u zich niet voor hoeft te schamen. U moet er alleen wel iets aan doen. Pijnlijke voeten kunnen uw houding veranderen, waardoor rug- en nekklachten kunnen ontstaan. Wees goed voor uw voeten en uw voeten zijn goed voor u!

Reparatie oneffen teennagels

Zijn uw teennagels beschadigd? Zijn uw voeten niet mooi genoeg voor die leuke teenslippers of sandaaltjes? Verstopt u uw voeten aankomende zomer het liefst in dichte schoenen? Dat is niet meer nodig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden van gelnagels. U kunt een complete nagel laten aanbrengen of een beschadigde nagel (gedeeltelijk) laten repareren.

Kom tot rust tijdens een Hot Stone massage

Hot Stone massage is een massage met verwarmde basaltstenen uit de Andes en olie. De massage heeft een ontspannende werking. De warmte dringt diep door in de spieren. Daardoor worden deze soepel. Het leidt tot stimulering van de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hot Stone massage heeft een ontspannen en helende werking. Dat maakt het tot een unieke ervaring.

Hot Stone massage is zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress. Maar ook voor mensen die hun lichaam eens willen vertroetelen en relaxen.

Hygiƫne

Alle behandelingen worden op professionele wijze uitgevoerd met behulp van moderne apparatuur. Alle apparatuur wordt na iedere behandeling gesteriliseerd en schoongemaakt.

French Pedicure

Deze manier van teennagels lakken is begonnen als een trend, maar zal steeds vaker te zien zijn. Voordeel van French Pedicure is dat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan uw voeten. Het blijft glanzen en geeft een chique uitstraling.

De behandeling gaat als volgt:
– Uw teen nagels worden voorzien van een gel van Magnetic.
– Dit wordt uitgehard onder een UV lamp.
– Ter afsluiting wordt er een verzorgende nagelriem olie aangebracht.

Omdat teen nagels minder hard groeien dan uw vingernagels heeft u hier minimaal 6 tot 8 weken plezier van.

 

Comments are closed.